(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
DOMACI TVAROH
![DOMACI TVAROH](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/090604/19/j49070.jpg)
Potřebné ingredience
Skysnute plnotučne mlieko
Postup přípravy
Ak vam nahodou skysne mlieko,tak ako mne tak ho nemusite vyhadzovat ale mozete si urobit tvaroh..Je to jednoduche..skysnute mlieko vylejte do hrnca a na najslabšom ohni 15-20 min povarte,oddeli sa vam voda a tvaroh,potom odstavte a nechajte v hrnci vychladnut,potom to dajte na sitko alebo gazu,nech voda odtečie..a hotovo,čerstvy tvaroh je na svete!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Egreska
(upraveno)
25. 6. 2009, 19:59
ano ,presne tak.. skuste a uvidite či vam bude chutit...dufam ze sa vam podarí...
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
vendulak
(upraveno)
25. 6. 2009, 13:26
Marto, tak jsem se rozhodla pro Váš tvaroh, děsně mě to totiž láká.
Takže mám normálně nechat v kuchyni otevžený mlíko (to čerstvý) a až bude kysele "smrdět" tak to můžu zkusit
![:-p](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/20.gif)
![|:o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/11.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080910/10/b81830-1221036004.jpg)
cherrycake
(upraveno)
23. 6. 2009, 20:29
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
Egreska
(upraveno)
16. 6. 2009, 19:24
skysnute mlieko nie je skazene,ludia si ho (aspon u nas) zvyknu nechavat v kuchyni aby im skyslo a potom si s nim zapijaju pečene zemiaky....ved za to nič nedate ked vyskušate....prinajhoršom sa fakt poser...
ale nemali by ste sa,fakt sa to u nas robí bežne....papa
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
vendulak
(upraveno)
15. 6. 2009, 20:32
možná se budu ptát jako blbec
ale když zkysne mléko, tak se skazí ne?
, moc mě tento recept zaujal, protože milujeme brambory na loupačku s tvarohem, ale abychom se potom nepos.....
![;-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![;-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![*-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
![*-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
![:-D](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/2.gif)
![:-D](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/2.gif)
![:-D](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/2.gif)
Egreska
(upraveno)
5. 6. 2009, 10:39
Nie,nebol horky,bol dobry chutovo a štavnaty...
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090312/14/b90088-1236863018.jpg)
Ilonáček
(upraveno)
5. 6. 2009, 10:25
A není nahořklý, mléko po zkysnutí bývá většinou nahořklé?
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080414/08/b46364-1208154641.jpg)
Bona1
(upraveno)
8. 6. 2009, 8:36
@Ilonáček
Ilonko máte pravdu z kupovaného pasterizovaného mléka to nejde opravdu neskysně, ale zhořkne
Na tvaroh je nejlepší buďto čerstvé mléko anebo vůbec nejlepší je mléko přímo od kravičky
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![|-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/14.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090312/14/b90088-1236863018.jpg)
Ilonáček
(upraveno)
8. 6. 2009, 10:32
@Bona1
děkuji
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)